Kirjoitin tämän aiemmin tänään yhdelle foorumille. Nyt neiti on rauhoittunut, nukkui reilun puoli tuntia ja hörppäsi vähän vettä. Eiköhän se tästä.

Pikkuneiti on yökännyt tänään "vaahtoyrjöt" jo viisi kertaa, aamusta tähän hetkeen. (Aamulla keittiön matolla oli myös yrjöt, joista en tiedä kenen olivat. Ja imuroidessani tänään löysin sohvan alta ilmeisesti raksuyrjöt, niidenkään tekijästä ei tietoa.)
Oksennuksessa ei ole eilen syödyn ruoan palasia tai siihen viittaavaa, väriltään kirkaan vihreää/viimeisimmät satsit keltaiseen vivahtavaa ja seassa ollut ...
Korjaan kuusi kertaa, kesken tämän viestin kirjoituksen taas puklasi. =P
Niin siis seassa oli aikaisemmin tuoreen ohran palanen, reilusti yli 10cm eli niellyt vaan kuin spagetin purematta huolellisesti. "Varoitusäänenä" kuuluu sellaista matalaa kulp-kulp ääntä kun tavara nousee pitkin ruokatorvea... Mahdollisesti kyseessä joku karvapallo mitä yrittää kakoa pois? Vai onkohan vaan mussuttanut tuota kissaohraa liikaa ja liian isoina palasina kun nirsoili oikealle safkalleen eikä syönyt.
Kyseessä on kuitenki pieni kissa ja huolestun kohta nestehukasta. Neuvoja?

Muoks/
Ja nyt seitsemäs kerta.. Ihan nestettä vihertävän vaahdon kera.

Muoks/
kahdeksas.. Ootan et mies tulee 25min päästä, jos sinä aikana viel yrjöö ni soitan/lähetään päivystykseen kun Tume tulee.

//Yhdeksäs....

Kymmenes oksu näkyi matolla ku tultiin äänestämästä (5min reissu) soitin päivystykseen ja EL sano et pidä paastolla ja jos huomenna jatkuu ni soittaa uudestaan. Eipä tuo silleen huonovointisen olonenkaan ole, ikävä vaan katella ku toinen antaa ylen. sad.gif